Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás sült zöld spárga

Mentás sült zöld spárga
Mentás sült zöld spárga
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors spárgarecept.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgák fás véget levágjuk, a spárgák alsó részét éles késsel vékonyan meghámozzuk, mossuk, majd hosszában kettévágjuk.
  2. Egy serpenyőben a napraforgó olajat felhevítjük, rászórjuk a spárgadarabokat, és közben meg-megkevergetve kb. 7-8 percig sütjük.
  3. A mentaleveleket letépkedjük, apróra vágjuk, a spárgához adjuk, elkeverjük. Levesszük a tűzről, meglocsoljuk a citromlével és az olívaolajjal. Sóval, borssal ízesítjük, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 154
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1968 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

spárgás köret

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

114
zöldspárga 500 g
napraforgó olaj 1 ek
olívaolaj 1 ek
menta 3 szál
citromlé 0.5 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint