Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mexikói salsa

Mexikói salsa
Mexikói salsa
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salsa egy latin-amerikai finom fűszeres mártás vagy szósz, amelyet mártogatósként kínálnak tortillachips mellé, de töltelékként is használják különféle ételekhez. Alapja nagyon kicsi darabkákra aprított zöldség, ezt a keveréket ízesítik sóval, borssal és limélével. A salsához adhatunk apróra kockákra vágott uborkát vagy avokádót is. A koriandert helyettesíthetjük petrezselyemmel is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat négybe vágjuk, a magházat kivágjuk, majd a húst apró kockákra vágjuk. A chilit kettévágjuk, a magokat és az ereket kivágjuk, majd apró kockákra vágjuk. A hagymát apró kockákra vágjuk. A koriandert apróra vágjuk.
  2. Az egészet egy edénybe tesszük, ráreszeljük a fokhagymát, meglocsoljuk a limé levével. Sóval, borssal ízesítjük, és jól összekavarjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 3 907
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: mexikói
adag: 3 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

paradicsomos salsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

34
paradicsom 4 közepes db
lila hagyma 1 kis fej
chili 1 db
koriander 0.5 csokor
fokhagyma 1 gerezd
limelé 1 lime-ból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint