Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-banános püspökkenyér

Mézes-banános püspökkenyér
Mézes-banános püspökkenyér
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kuglóf helyett kellett valamit kitalálni, nagyon macerás a kuglófformát kivajazni és lisztezni, így egy könnyebb megoldást választottam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A 3 banánt összetörjük, a 3 tojással összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk a 2 tk. mézet és az 1 csomag vaníliás cukrot.
  3. Felolvasztjuk a vajat, a liszttel és szódabikarbónával hozzáadjuk a a banános-mézes-tojásos mixhez.
  4. A formát kivajazzuk és lisztezzük.
  5. Kb. 35 perc alatt készre sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Cynthia

Mióta szakács: 2014.02.20.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

banánkenyér, banános püspökkenyér, mézes banánkenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

453
banán 3 közepes db
tojás 3 db
vaníliás cukor 1 csomag
méz 2 teáskanál
finomliszt 15 dkg
szódabikarbóna 1 teáskanál
margarin 10 dkg