Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-boros csirkesült

Mézes-boros csirkesült
Mézes-boros csirkesült
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor elkészítettem, féltem, hogy milyen sikere lesz. Aztán kiderült, hogy csinálhattam volna többet is :)
Tehát, csak bátran készítsünk belőle többet, mert hidegen is kitűnő étel!
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sült burgonya, rizibizi, krokett, burgonyapüré, zöldsaláták, hidegtálak,  igazából szerintem csak a tésztákhoz nem való :)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Első lépésben bekenjük mézzel a csirkecombokat.
  2. Aztán a só - majoranna - reszelt szerecsendió - kakukkfű keverékével megszórjuk mindegyiket. Fontos, hogy a mézrétegre szórjuk a fűszereket.
  3. Hagyjuk állni kb.1 órát a hűtőben.
  4. Ezek után öntsünk rá annyi bort, hogy éppen csak ellepje - 1 teljes napot hagyjuk így pácolódni.
  5. Másnap tepsiben, fólia alatt pároljuk a sütőben (a páclével együtt).
  6. Ha már a husi kellőképpen puha, vegyük le a fóliát, és pirítsuk szép barnára!

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 407
elküldve: 1
receptkönyvben: 232
elkészítve: 4/7
Facebookon megjelent: -

szakács

*Andrea / Panda*

Mióta szakács: 2008.09.04.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

borban pácolt mézes csirkecomb

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

729
csirkecomb 8 db
méz 8 ek
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint