Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-citromos csontos karmonádli pecsenye

Mézes-citromos csontos karmonádli pecsenye
Mézes-citromos csontos karmonádli pecsenye
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vasárnapi ebédre, panír helyett pecsenyésen készítettem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Petrezselymes rizzsel, paradicsomsalátával.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karmonádli szeleteket egyenként megmossuk, hogy a csont porcogói ne legyenek rajta. Leitatjuk a vizet róla, és kiklopfoljuk mindkét oldalát, megsózzuk.
  2. Elkészítjük a pácot, egy üvegtálba beleöntjük a mézet, mustárt, borsot, a reszelt fokhagymát, olívaolajat, citromlevet. Összekeverjük, a húsokat egyenként belerakosgatjuk, hogy mindenhol érje a pác.
  3. Öntött vas serpenyőben felolvasztjuk a zsírt, és beletesszük a hússzeleteket. Lassú tűzön sütjük fedő alatt, időnkét megforgatjuk.
  4. Ha már puha, nagyobb lángra tesszük, és zamatosra sütjük fedő nélkül, hogy még a csontjától is el tudjon válni.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 3 045
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

karaj pácolva, pácolt sertéskaraj, karmonádli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

912
csontos sertéskaraj 1.3 kg
olívaolaj 1.5 dl
méz 2 ek
mustár 3 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 2 gerezd
sertészsír 5 ek