Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-csípős csirkeszárny

Mézes-csípős csirkeszárny
Mézes-csípős csirkeszárny
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkeszárny nem a szokott módon. A fűszerkeverékkel gyerekek is ehetik, nem lesz csípős, aki szereti a csípőset mindenképp tegyen bele chilit.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat feldarabljuk, a szárnya hegyét eltesszük levesnek, most csak a húsosabb részekre van szükségünk.
  2. Elkészítjük a pácot: egy tálba összekeverjük a sűrített paradicsomot, a mézet, a cukrot, a sót, a fűszerkeveréket és az őrölt chilit (ez elhagyható ha gyerek is van a családban). Beleforgatjuk a csirkeszárnyakat és 1 napra a hűtőbe tesszük pácolódni.
  3. Előmelegített sütőben kb 30 percet lefedve sütjük, majd szépen megpirítjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 43 193
elküldve: 13
receptkönyvben: 235
elkészítve: 22/27
Facebookon megjelent: -

szakács

töjpilla

Mióta szakács: 2012.03.23.
29 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

chilis-mézes csirkeszárny, mézes csirkeszárnyak csípősen, pikáns csirkeszárnyak

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

874
csirkeszárny 1 kg
sűrített paradicsom 150 g
szárnyas fűszerkeverék 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
méz 3 ek
cukor 1 teáskanál