Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-fokhagymás csirkecomb

Mézes-fokhagymás csirkecomb
Mézes-fokhagymás csirkecomb
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégeket vártunk, és arra az alkalomra készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombot megtisztítjuk, ízlés szerint sózzuk.
  2. Lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, borssal.
  3. Húsokat beleforgatjuk a lisztes keverékbe, olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük.
  4. Kikeverjük a mézet, mustárt, 2 ek. olajat, zúzott fokhagymát, és a húsra simítjuk.
  5. Vizet aláöntjük, tepsit fóliával letakarjuk, és kb. 45 percig sütjük, majd fóliát eltávolítva további 15 percig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 12 224
elküldve: 6
receptkönyvben: 113
elkészítve: 11/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1106 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb, tepsis csirke

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Záporvirág
Záporvirág Sun, 2017-03-12 10:43

Szuper recept! Én jó bőven készítettem a szószból, hogy még finomabb legyen!

750
csirke felsőcomb 10 db
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 6 gerezd
méz 2 ek
mustár 2 teáskanál
finomliszt 4 csapott ek
napraforgó olaj 5 ek
víz 0.5 dl