Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes őszibarackdzsem

Mézes őszibarackdzsem
Mézes őszibarackdzsem
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom!

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot megmossuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst a citromlével és a mézzel pépesítjük.
  2. Hozzáadjuk a dzsemfixet, folyamatos keverés mellett felforraljuk. Addig főzzük, amíg kocsonyásodik.
  3. Mielőtt üvegekbe töltjük, tartósítószert teszünk minden üveg aljára, majd beletesszük a lekvárt. Minden üveget 5 percre fejre állítunk, majd visszafordítva hagyjuk kihűlni őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 543
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Flora1205

Mióta szakács: 2013.08.10.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
receptverseny: dr. Oetker egyébgyümölcs- befőzés receptverseny
nehézség: könnyű
kategória: lekvárok-dzsemek
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

őszibarackdzsem mézzel, mézes-citromos őszbarackdzsem

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

314
őszibarack 1.1 kg
méz 300 g
citromlé 2 citromból nyert
dzsemfix 1 csomag
befőtt tartósító 1 csomag