Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mézes-rumos gyümölcssaláta

Mézes-rumos gyümölcssaláta
Mézes-rumos gyümölcssaláta
45 perc / előkészület: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nővéremtől kaptam a receptet, ezt a salit még a párom is szívesen fogyasztja.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gyümölcsöket jól megmossuk.

  • A dinnyét dinnyekanálkával kivájjuk, az almát, banánt, őszibarackot, szilvát, ringlószilvát kockákra vágjuk.
  • Az ananászkonzervről leöntjük a levét, majd ha szükséges, az ananászdarabokat is kockázzuk.
  • Összekeverjük a gyümölcsöket, meglocsoljuk a citrom levével, ráöntjük a rumot és végül a mézet. Jól átforgatjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 999
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

pötyi64

Mióta szakács: 2010.07.08.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gyümölcssaláta mézzel és rummal, szilvás-sárgadinnyés gyümölcssaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

510
sárgadinnye 40 dkg
alma 2 db
banán 2 db
őszibarack 5 db
ananászkonzerv 350 g
szilva 10 db
ringlószilva 10 db
citromlé 1 fél citromból nyert
rum 1 dl
méz 3 ek