Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói makaróni Fangtól

Milánói makaróni Fangtól
Milánói makaróni Fangtól
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a kedvenc milánói makaróni variációm, ami igazából egy "nem létező fogás", semmi köze nincs Milánóhoz :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, a gombát meghámozzuk és felszeleteljük. A sonkát szintén kockákra vágjuk.
  2. A hagymát megdinszteljük, majd hozzá adjuk az összetört, vagy felkockázott fokhagymát, rövid ideig még együtt pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott tarját, sózzuk, borsozzuk és a további fűszereket is hozzáadjuk, majd kb. 10 percen át pároljuk folyamatos kevergetés mellett.
  4. Hozzátesszük a felaprított gombát, és újabb 10-15 percig pároljuk.
  5. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, ha kell, cukrozzuk, szükség esetén fűszerezzük és újabb 10-15 percig pároljuk folyamatos kevergetés mellett.
  6. A makarónit sós vízben megfőzzük, majd a szósszal együtt forrón tálaljuk.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 533
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Fang

Mióta szakács: 2015.01.21.
4 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

milánói szósz, egyszerű milánói, klasszikus gombás milánói

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

606
füstölt tarja 250 g
gomba 400 g
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
sűrített paradicsom 400 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 teáskanál
bazsalikom 1 teáskanál
kakukkfű 1 teáskanál
makaróni 400 g