Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói makaróni házilag

Milánói makaróni házilag
Milánói makaróni házilag
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta főzök milánóit, legtöbbször kész szószból, egyszer eldöntöttem, ezt én is megcsinálom, és nem csalódtam, nagyon finom lett. Talán jobb is mint a bolti.

Videót a youtube oldalamon találtok. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megpirítjuk az összevágott sonkát.
  2. Hozzáadjuk a többi alapanyagot (a tésztát kivéve). Megfőzzük, kavargatjuk, míg nem zubog.
  3. Mikor forr a sós víz a tésztának, akkor tesszük bele, én nagyon rövid időre, vagy 1-2 percre.
  4. Leöntjük a vizet, olajjal vagy margarinnal még sütjük, kavargatjuk.
  5. Tehetünk rá kis petrezselymet, ha szeretjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 522
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Mariann, a kezdő

Mióta szakács: 2019.06.20.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

587
olívaolaj 1 ek
csirkemell sonka 20 dkg
majoranna 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
petrezselyem 1 teáskanál
kakukkfű 1 teáskanál
méz 1 ek
1 kávéskanál
paradicsomszósz 10 ek
víz 1 dl
sárgarépa 1 közepes db
gomba 20 dkg
makaróni 20 dkg