Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói spagetti 4. - szalonnás

Milánói spagetti 4. - szalonnás
Milánói spagetti 4. - szalonnás
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár éve Olaszországban vendégeskedtem egy barátnál, Ő készítette egy vacsorára.
Egy finom olasz bor elengedhetetlen hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és az olívaolajon megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát és tarját, kicsit átsütjük. Ettől az enyhén füstölt íz jobban érvényesül a szószban.
  3. Belekeverjük a felszeletelt gombát, a zúzott fokhagymát, fűszerezzük, átforgatjuk.
  4. Hozzáöntjük a paradicsomkonzervet, melyet egy kicsit összedarabolhatunk előtte.
  5. Puhára főzzük, utána sózzuk, ha szükséges.
  6. Feltesszük a vizet a spagettinek. Forráskor sózzuk, és kifőzzük a tésztát az előírt idő szerint.
  7. Lecsepegtetjük a tésztát, tányérokra rendezzük. Elosztjuk rajta a szószt, reszelt sajttal szórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 934
elküldve: 0
receptkönyvben: 127
elkészítve: 6/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Othello

Mióta szakács: 2011.02.14.
8 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos milánói spagetti, tarjás-szalonnás milánói tészta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

991
spagetti tészta 50 dkg
csiperkegomba 30 dkg
füstölt-főtt tarja 20 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
konzerv paradicsom 40 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0.5 tk
rozmaring 0.5 tk
majoranna 1 kk
olívaolaj 3 ek
sajt 20 dkg