Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milánói spagetti ahogy Szandi készíti

Milánói spagetti ahogy Szandi készíti
Milánói spagetti ahogy Szandi készíti
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű, de annál ízletesebb.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Ha kész van, akkor levesszük a tűzről, és a pirospaprikával jól összekeverjük, majd visszatesszük a tűzre, és beletesszük a darált húst.
  2. Ezután 2 dl vizet öntünk hozzá, majd ízesítjük: ételízesítő, bors, majoránna, ketchup, paprikakrém (én egyik fűszert sem sajnálom). Fél óráig főzzük, közepes lángon.
  3. Ezalatt elkészítjük a spagetti tésztát.
  4. 20 perc után a húshoz öntjük az előre lecsöpögtetett gombát, még jó 10 percig főzzük, majd a végén a tejföllel is összekeverjük. Kész a szószunk.
  5. Az utolsó lépésben összekeverjük a tésztát a szósszal, majd sajtot reszelve rá tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 044
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Szandi250889

Mióta szakács: 2013.06.04.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

bolognai spagetti, gombás-ketchupos-húsos tészta, tejfölös-gombás-ketchupos tészta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1289
spagetti tészta 50 dkg
darált sertéshús 0.7 kg
trappista sajt 40 dkg
tejföl 175 g
vöröshagyma 1 db
fűszerpaprika 3 kk
gombakonzerv 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
ketchup 2 ek
paprikakrém 1 teáskanál
napraforgó olaj 2 ek