Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mimóza saláta

Mimóza saláta
Mimóza saláta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lajos Mari receptje alapján készült ez az isteni saláta, amit érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Nagy lyukú reszelőn egy tálba reszeljük két tojássárga kivételével a tojásokat, a sajtot és a meghámozott, kicsumázott almát. Hozzáadjuk a felszeletel hagymát.
  2. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Összekeverjük a tejföllel, majd ízlés szerint ízesítjük a tormával, majonézzel és a mustárral.
  4. Egy nagyobb tálat kibélelünk a megmosott, lecsöpögtetett salátalevelekkel, amikre ráhalmozzuk a salátát. A tetejére reszeljük a 2 tojássárgát. 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
  5. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 614
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

KonyhaMalacka

Mióta szakács: 2015.09.29.
63 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: magas
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

vegyes tojássaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

641
fejessaláta 1 db
főtt tojás 8 db
ementáli sajt 15 dkg
alma 2 db
újhagyma 2 db
tejföl 45 dkg
majonézes torma 4 ek
majonéz 10 ek
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint