Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Minestra leves

Minestra leves
Minestra leves
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, olcsó és finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A metéltre vágott szalonnát, a finomra vágott hagymával egy kis olajon üvegesre pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a metéltre vágott zöldségeket, sóval, borssal ízesítjük, és állandó kevergetés közben megpirítjuk.
  3. Ha a zsírjára pirult, belekeverjük a paradicsompürét, kicsit átpirítjuk, és felöntjük a húslevessel, ízesítjük, majd gyöngyözve forraljuk.
  4. Végül belefőzzük a rizst és az apróra tört spagettit. Végül készre főzzük.
  5. Tálalásnál reszelt sajttal megszórjuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 21 391
elküldve: 2
receptkönyvben: 37
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
454 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

minestrone, olasz zöldségleves, parmezános zöldségleves spagettivel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

301
császárszalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
sárgarépa 30 dkg
fehérrépa 15 dkg
zeller 5 dkg
kelkáposzta 10 dkg
karalábé 5 dkg
burgonya 15 dkg
sűrített paradicsom 70 g
szárnyas alaplé 1 l
spagetti tészta 3 dkg
rizs 2 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 8 dkg