Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Minestrone

Minestrone
Minestrone
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami zöldséges, valami paradicsomos és valami olasz...:)))))

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felaprított zöldségeket olajon 5 percig pároljuk.
  2. Felöntjük zöldségalaplével.
  3. Hozzáadjuk a paradicsomlevet és a tésztát. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. Miután a leves felfőtt, megvárjuk, amíg a tészta és a zöldségek puhára főnek.
  5. Reszelt sajttal és bazsalikomlevéllel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 68 466
elküldve: 10
receptkönyvben: 551
elkészítve: 26/31
Facebookon megjelent: -

szakács

DienesEnikő

Mióta szakács: 2010.01.30.
1 recept

receptjellemzők

nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

olasz zöldségleves, póréhagymás-szálzelleres-kelkáposztás-zöldborsós-paradicsomos leves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szusz
Szityó / szusz Fri, 2012-11-02 11:58

Ez annyira ízlett mindenkinek, hogy ma, 4 nappal az első hatalmas adag után közkívánatra megint megfőzöm.:-)
üdv
Szilvi

OrdinaryMagic
OrdinaryMagic / OrdinaryMagic Sun, 2011-05-08 15:22

Ma elkészítettem ezt a levest, és irtó finom volt! Én még megspékeltem egy kis apró kockákra vágott kígyóubival és TV paprikával. Ajánlom mindenkinek! És köszönöm, hogy feltetted!

Üdv

Zsanett

380
póréhagyma 1 közepes db
halványító zeller 1 közepes szár
fehérrépa 1 közepes db
sárgarépa 2 közepes db
kelkáposzta 120 g
zöldborsó 100 g
fokhagyma 1 gerezd
tészta 15 dkg
zöldség alaplé 2 l
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paradicsomlé 3 dl
sajt 10 dkg
bazsalikom 0 ízlés szerint