Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Minestrone leves Edit konyhájából

Minestrone leves Edit konyhájából
Minestrone leves Edit konyhájából
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma készítettem, finom, gyors leves. Már több alkalommal megcsináltam.

hozzávalók / 6 adag

leveshez

tálaláshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát, fehérrépát, zellert megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
  2. A szalonnát apróbb darabokra vágjuk, majd egy fazékban zsírjára sütjük.
  3. Rádobjuk a zöldségféléket, és felöntjük a 3 liter húsleves lével (húsleves kockából is készíthető).
  4. Ízesítjük sóval, borssal. Fedő alatt majdnem készre főzzük. Ekkor hozzáöntjük a paradicsomlevet és a gerezdekre vágott paradicsomot.
  5. Amikor felforr, beleszórjuk a kb. 3 cm nagyságúra tördelt spagetti tésztát. Forrás után 4 percre már tálalhatjuk is. Tányérba szedve, reszelt sajttal megszórjuk.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 558
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
292 recept

receptjellemzők

költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

olasz zöldségleves, minestrone leves, paradicsomos zöldségleves sajttal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

439
zöldbab 30 dkg
karfiol 20 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
zeller 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
paradicsom 2 közepes db
paradicsomlé 1 dl
alaplé 3 l
kolozsvári szalonna 20 dkg
spagetti tészta 5 dkg
sajt 15 dkg