Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Minestrone leves savanykásan

Minestrone leves savanykásan
Minestrone leves savanykásan
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár egytálételnek is kitűnő.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kissé savanykás ízt a levesben is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felcsíkozott sárgarépát és fehérrépát, majd a többi alapanyagot is.
  3. Felengedjük vízzel, és közepes lángon kb. 30 percig fedő alatt főzzük. Az orsós tésztát félidőben tesszük hozzá.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 234
elküldve: 0
receptkönyvben: 106
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Manci Szabó

Mióta szakács: 2014.11.22.
31 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

minestrone uborkával, olasz zöldségleves

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

457
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 2 közepes db
vörösbab 50 dkg
babérlevél 1 db
kelkáposzta levél 1 közepes db
csemegeuborka 2 közepes db
2 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
víz 3 l
fusilli tészta 20 dkg