Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mini penne kolbásszal és koktélparadicsommal

Mini penne kolbásszal és koktélparadicsommal
Mini penne kolbásszal és koktélparadicsommal
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olasz életérzéshez hozzátartozik a minőségi ételek szeretete, a kifinomultsághoz és a színes életstílushoz való szenvedélyes ragaszkodás.

A tészta az olasz konyha egyik kulcsfontosságú tradicionális alappillére, ugyanakkor a világ egyik legkedveltebb étele.

A Barilla durumlisztből készült tésztája egy egészséges, összetett szénhidrátforrás. A táplálkozási szakértők ajánlása szerint a jól kiegyensúlyozott diéta: 55 százalék szénhidrátot, kevesebb mint 30 százalék zsírt és 15 százalék proteint tartalmaz.

A durumlisztből készült tészta felszívódási ideje jóval lassabb, mint sok más szénhidrátban gazdag ételé, mint amilyen a normál búzalisztből készült tészta is. Ennek köszönhetően késlelteti az éhségérzet kialakulását, ugyanakkor energiát biztosít az agyi működéshez és izomzatunknak.

A Barilla tészta bárki által kedvelhető, mely élvezetet és örömet nyújt minden étkezéshez.

A Barilla tészta mindig al dente.

Elkészítésében szabadságot ad fantáziánknak, kreativitásunknak.

…és egészséges!

A Barilla Olaszország első számú tésztája és tésztaszósza.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy közepes serpenyőben, közepes lángon hevítsünk olívaolajat.
  2. Morzsoljuk bele a kolbászt, és 5 perc alatt pirítsuk barnára. Adjuk hozzá a hámozott, kockázott padlizsánt, és pirítsuk vele 4 percig, míg enyhén barnul.
  3. Közben a dobozon található utasítás szerint főzzük ki a pennét.
  4. Adjuk a kolbászos keverékhez a felezett paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, és melegítsük össze az egészet, ez kb 2 percet vesz igénybe.
  5. Az elkészült tésztát szűrjük le, adjuk hozzá a szószhoz, keverjük össze vele és reszeljük rá a sajtot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 531
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Barilla

Mióta szakács: 2013.06.18.
50 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

padlizsános penne, paradicsomos tészta kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

446
penne 500 g
olívaolaj 3 ek
kolbász 25 dkg
padlizsán 0.5 db
koktélparadicsom 50 dkg
parmezán sajt 6 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint