Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mini puncstorta

Mini puncstorta
Mini puncstorta
35 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy idős rokonomnak sütöttem, bár ránézésre inkább kisbabáknak való. :) Keresztapám anyukája volt az ünnepelt, aki nagyon örült a tortának, és különösen ízlett neki.:) Könnyű, finom és nem émelygős.

hozzávalók / 4 adag

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A piskóta hozzávalóiból hagyományos módon piskótát sütünk.
  2. Pudingot készítünk a pudingporból, cukorból, vaníliás cukorból és rumaromából. Hagyjuk kihűlni.
  3. A habtejszínt felverjük, és hozzákeverjük a pudinghoz (ha a puding ekkorra nagyon megdermedne, kézi mixerrel keverjük össze).
  4. A tortát megkenjük a krémmel, megszórjuk mazsolával, amit beleegyengetünk. Majd megkenjük a tetejét és oldalát is. 
  5. Ízlés szerint díszítjük.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 18 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 857
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zita333

Mióta szakács: 2012.08.13.
33 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, Anyák napja, buli receptek
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

puncstorta, szülinapi puncstorta, mazsolás pudingos puncstorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

378
tojás 4 db
cukor 4 ek
finomliszt 4 evőkanál
sütőpor 0.5 csomag
puncs pudingpor 1 tasak
tej 3 dl
habtejszín 1 dl
rum 10 csepp
vaníliás cukor 1 csomag
cukor 2 ek
mazsola 0.5 marék
színes cukorka 1 ek