Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Miso ramen

Miso ramen
Miso ramen
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc levesem, persze nem olyan, mint egy étteremben, de így is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a levesalapot, két leveskockát felöntünk 8 dl vízzel, félrerakjuk.
  2. A vajon elkezdjük pirítani a rákot, mikor pirul, petrezselyemmel megszórjuk, sózzuk. Mikor a rák megpirult, felöntjük a húslevessel, és felforraljuk.
  3. Kihalásszuk a rákokat a levesből, félretesszük.
  4. Egy wokban szezámolajon hagymát pirítunk, majd mikor már üveges, hozzáadjuk a misot, a szójaszószt, és felöntjük a húslevessel, felforraljuk.
  5. Én kész udon tésztát vettem, amit nem kellett főzni, csak a forró levesbe tenni.
  6. A végén mély tányérba szedjük, a tetejére rakjuk a rákot, a kukoricát és az újhagyma zöldjét.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 12 985
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

vegita047

Mióta szakács: 2015.07.26.
5 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rákleves, rákleves misoval, rákleves tésztával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1094
víz 8 dl
leveskocka 2 db
vaj 5 dkg
garnéla 10 dkg
petrezselyem 2 teáskanál
2 csipet
szezámolaj 3 ek
vöröshagyma 1 kis db
miso 2 ek
szójaszósz 2 teáskanál
csemegekukorica 20 dkg
újhagyma 5 közepes db
udon tészta 2 csomag