Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Miss Tickus salátája

Miss Tickus salátája
Miss Tickus salátája
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől, Colinstól kaptam..Mondhatnám azt is, hogy tökéletes!
Grillhúsokhoz esszük a kerti sütögetések alkalmával, de vasárnap is jó a sült csirke mellé.
Jó étvágyat!
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fontos!
A szárított gyümölcsöt és az ananászt igen apró darabokra vágd!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Minden összetevőt reszeljünk vékonyra, vagy vágjuk össze zsülienre (vékony csíkokra). Tegyük egy mély tálba: 3 csészényi káposztát, fél csészényi répát, ananászt és a szárított gyümölcsöket, ízlés szerint. (2 dl-es csészével)
  2. Egy külön tálban keverjük össze a joghurtot, majonézt és juharszirupot (esetleg mézet).
  3. Öntsük rá a káposztás keverékre.
  4. 1 nappal a fogyasztás előtt keverjük be, hogy az ízek összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 833
elküldve: 1
receptkönyvben: 72
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mci

Mióta szakács: 2010.02.03.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

ananászos-sárgarépás káposztasaláta majonézzel, joghurtos-majonézes káposztasaláta mazsolával és ananásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

140
káposzta 30 dkg
sárgarépa 10 dkg
ananász 10 dkg
aszalt gyümölcsök 5 dkg
snidling 1 ek
joghurt 2 dl
majonéz 2 ek
juharszirup 2 ek