Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyorós golyók Glaser konyhájából

Mogyorós golyók Glaser konyhájából
Mogyorós golyók Glaser konyhájából
45 perc / előkészület: 30 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mogyoró helyett készíthetjük dióval vagy mandulával.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mogyorót egy tepsibe tesszük, 220 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 10-15 percig pirítjuk. Hűlni hagyjuk, majd ledaráljuk.
  2. A tejes csokoládét apróra feldaraboljuk, majd vízfürdőben a vajjal és a porcukorral együtt felolvasztjuk. Hozzákeverünk 100 g darált mogyorót. Pár órára hidegre tesszük.
  3. A mogyorós-csokoládés masszából kis golyókat formázunk. A golyókat a maradék darált mogyoróban megforgatjuk.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 628
elküldve: 1
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mogyoróba forgatott golyók, csokigolyók mogyoróban, mogyoróba forgatott csokoládés golyók

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

372
vaj 100 g
porcukor 50 g
tejcsokoládé 100 g
törökmogyoró 125 g