Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyorós ropogós

Mogyorós ropogós
Mogyorós ropogós
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom, kiadós sör-, borkorcsolya.

hozzávalók / 10 adag

A tésztához:

A tetejére:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókból sima tésztát gyúrunk.
  2. Fóliába csomagolva a hűtőben kb. 2 órát pihentetjük.
  3. Fél cm vastagságúra kinyújtjuk.
  4. A tetejét megkenjük a felvert tojással, megszórjuk a mogyoróval. Derelyevágóval csíkokra vágjuk.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
  6. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és 20 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 680
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 10 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

törökmogyorós ropi, mogyorós sós rúd, mogyorós tejfölös-sós rúd

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

495
finomliszt 500 g
1 ek
vaj 250 g
tejföl 200 g
törökmogyoró 100 g
tojás 1 db
törökmogyoró 40 g