Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyoróvajas és fehér csokis cookie

Mogyoróvajas és fehér csokis cookie
Mogyoróvajas és fehér csokis cookie
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvencem a mogyoróvaj és a fehér csoki, így nagyon örültem, mikor rátaláltam erre a receptre a Good Food legújabb számában.:)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra (hőlégkeveréses). Terítsünk sütőpapírt a tepsibe.
  2. Kézi mixerrel dolgozzuk össze a vajat, a mogyoróvajat és a cukrot. Ha már könnyű, habos, akkor mehet bele a tojás. Jól keverjük össze, majd adjuk hozzá a sütőporral és szódabikarbónával összekevert lisztet is. Ha ez is megvolt, néhány gyors mozdulattal keverjük bele a felaprított csokit is. 
  3. Fagylaltadagoló kanállal porciózzuk a tésztát a tepsibe. Figyeljünk, hogy jó távol legyenek egymástól, mert meg fognak nőni. 
  4. Süssük 15-20 percig a kekszet. A felénél vegyük ki, és üssük a konyharuhával letakart konyhapulthoz, hogy a levegő távozzon a süteményekből, és jobb legyen az állaguk.
  • sütési hőfok: 160°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 101
elküldve: 1
receptkönyvben: 126
elkészítve: 10/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágica-92

Mióta szakács: 2012.09.06.
47 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
alkalom: Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mogyoróvajas keksz fehér csokival, amerikai keksz mogyoróvajjal és fehér csokival, fehér csokis keksz mogyoróvajjal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

368
vaj 100 g
mogyoróvaj 100 g
barna cukor 50 g
tojás 1 db
finomliszt 100 g
sütőpor 0.5 tk
szódabikarbóna 0.5 tk
fehér csokoládé 50 g