Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mókás padlizsánkrém

Mókás padlizsánkrém
Mókás padlizsánkrém
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű krémek elkészítéséhez is lehet egy kis vidámságot belecsempészni:)

hozzávalók / 4 adag

Padlizsánkrém

Díszítés

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Padlizsánt egészbe megsütjük, amíg kívülről megfeketedik.
  2. Kicsit hagyjuk kihűlni, majd a héját leszedjük, és kikaparjuk a belsejét.
  3. Villával áttörjük, apróra vágott lilahagymát hozzákeverjük. Belenyomjuk a fokhagymát, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, majonézzel, és jól kikeverjük.
  4. Egy szelet kenyeret megkenünk krémmel. Kenyérszelet fölé teszünk egy-egy szelet főtt tojást, közepébe egy-egy szem egész borsot.
  5. Paradicsom szelet a szája, orra és a fülei, fodros petrezselyem a haja.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 500
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

receptkategóriák

egyéb elnevezések

padlizsánkrém, majonézes padlizsánkrém, padlizsánkrém mustárral

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

127
padlizsán 3 kis db
lila hagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
majonéz 2 ek
főtt tojás 1 db
paradicsom 1 közepes db
fekete bors 2 szem
petrezselyem 2 szál