Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mokremek

Mokremek
Mokremek
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ruccolás salátát akartam készíteni anyukámnak, de megkóstoltam a ruccolát, és nekem abszolút nem ízlett. Így a kész husikát
felhasználtam másképp. Ilyen formában még ízlett is, pedig én nem vagyok az a "zöldséget evős"  fajta.
A legnagyszerűbb az egészben, hogy semmi különleges hozzávaló nem kell hozzá.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csíkokra, vagy apró kockákra vágjuk a húst.
  2. 1 dl vizet elkeverünk 2 kanál olajjal, beleszórjuk a gyros fűszerkeveréket, ebben hagyjuk a húscsíkokat fél óráig.
  3. Elővesszünk egy serpenyőt, és beletesszük a húscsíkokat.
  4. Először fedő alatt pároljuk picit, majd pirosra sütjük őket.
  5. Közben összevágjuk a zöldségeket, tetszés szerinti formára, kinek mi a gusztusos.
  6. Egy tányérra tesszük az összevágott zöldségeket, csöpögtetünk rá ketchupot és majonézt.
  7. Ezek után ráhalmozzuk a husikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 437
elküldve: 2
receptkönyvben: 78
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

dudás ildikó

Mióta szakács: 2010.10.17.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges csirkehús, csirkés saláta paradicsommal, paprikával és uborkával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

271
csirkemell filé 30 dkg
paprika 1 közepes db
paradicsom 1 db
uborka 15 dkg
majonéz 1 ek
ketchup 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
gyros fűszerkeverék 0 ízlés szerint