Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás-babos bruschetta

Mozzarellás-babos bruschetta
Mozzarellás-babos bruschetta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik kedvenc szakácsom könyvéből származó recept alapján...

Jóétvágyú embereknek ajánlom.. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot villával egy tálkában péppé törjük, citromlével, fokhagymával és olívaolajjal összedolgozzuk és petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük.
  2. A pirítósokat megkenjük ezzel a masszával, majd rukkolával, prosciuttoval és mozzarellával díszítjük.
  3. Tetejét meglocsoljuk egy pici olajjal.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 613
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Zsuzsci

Mióta szakács: 2010.06.16.
21 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas

egyéb elnevezések

olasz pirítós, bruschetta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1309
fehérbab 400 g
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 2 ek
citromlé 2 ek
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
rozskenyér 10 dkg
rukkola 4 dkg
mozzarella 20 dkg
prosciutto 10 dkg