Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás leveles batyu

Mozzarellás leveles batyu
Mozzarellás leveles batyu
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt egy kis maradék leveles tésztám, benéztem a hűtőbe, és valami isteni élmény lett az eredmény.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
  2. A leveles tésztát kinyújtjuk, megsózzuk, majd felkockázzuk. (Kb. 18-20 kis kockánk legyen.)
  3. A mozzarelláról a levét leöntjük, és egyesével becsomagoljuk a golyókat.
  4. Sütőpapírra helyezzük, és a sárgájával bekenjük. Szezámmaggal megszórjuk, és alsó-felső sütésen, kb. 20 percig sütjük, míg aranybarna lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 384
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

eragal

Mióta szakács: 2014.08.30.
43 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 3 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mozzarella élmény, mozzarellával töltött batyu, sajtos sütemény

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

565
leveles tészta 1 csomag
mozzarella 200 g
tojássárgája 1 db
szezámmag 1 teáskanál
2 teáskanál