Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás paradicsomleves

Mozzarellás paradicsomleves
Mozzarellás paradicsomleves
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Variáció paradicsomlevesre. Lehet konzerv paradicsomból is készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot, a zellert, a hagymát és a fokhagymát apró kockákra vágjuk. A pepperónit hosszában kettévágjuk, a magokat kikaparjuk, majd ezt is összevágjuk.
  2. Olívaolajon megpároljuk a zöldségeket, majd a zöldséglevessel felöntjük, sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint további fűszerekkel fűszerezzük.
  3. Lefedve megőzzük, végül pürésítjük az egészet.
  4. Csészekbe szedjük, a mozzarellát apró kockákra vágjuk és a levesbe teszzük. Zöldfűszerekkel díszíthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 915
elküldve: 0
receptkönyvben: 65
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

paradicsomleves mozzarellával, sajtos paradicsomleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

201
paradicsom 800 g
vöröshagyma 2 db
fokhagyma 1 gerezd
pepperoni 1 db
olívaolaj 2 ek
zöldség alaplé 750 ml
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
halványító zeller 1 közepes szár
mozzarella 125 g
snidling 0 ízlés szerint