Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mozzarellás tonhalsaláta

Mozzarellás tonhalsaláta
Mozzarellás tonhalsaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A barátnőm anyukája csinált majdnem ugyanilyen salátát, már akkor is borzasztóan ízlett. Azóta én is csinálom saját ízlés szerint változtatva. Mi általában egy könnyed vacsoraként fogyasztjuk, amikor nem akarunk sokat enni.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mini mozzarellákat 3 részre vagdossuk, edénybe rakjuk. Csipetnyi sóval hintjük, majd oreganóval is megszórjuk, összekeverjük.
  2. Az olívabogyókat méretüktől függően 2-3 darbra vágjuk, majd a paradicsomot és a hagymát is apróra szeleteljük, belekeverjük a mozzarellába.
  3. A tonhalkonvezvet lecsöpögtetés után enyhén, egy-két mozdulattal villával megkavarjuk, a nagyobb darabokat apróbbra szedjük, hozzáadjuk a salátához.
  4. Végül az egészet oreganóval hintjük, és jól összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 11 873
elküldve: 2
receptkönyvben: 224
elkészítve: 12/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Bedit85

Mióta szakács: 2011.09.23.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

könnyű olajbogyós tonhalsaláta mozzarellával, lilahagymás-olajbogyós tonhalsaláta mini mozzarellával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

438
mozzarella 100 g
zöld olajbogyó 230 g
paradicsom 2 nagy db
tonhal 160 g
lila hagyma 1 kis fej
oregánó 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint