Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics

Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics
Mustáros-borsós-darált húsos melegszendvics
20 perc / előkészület: 5 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akartam már enni melegszendvicset és mustáros husit is, hát összekombináltam. és isteni finom lett... (legalábbis nekem nagyon ízlett)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd a darált húst rádobjuk, megpirítjuk, fűszerezzük, majd rá a mustárt, a borsót (ha fagyott, várjunk, amig átforrósodik az is, majd adjuk hozzá a joghurtot.)
  2. Kenjük meg vékonyan a pizzakrémmel a zsömlét és a bagettet.
  3. Óvatosan rákanalazzuk a "tölteléket", majd 1-1 lapkasajttal leborítjuk őket.
  4. Előmelegített sütőben megsütjük, az utolsó 2-3 percben grillezhetjük is.

  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: sütőtepsi/tányér cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 712
elküldve: 1
receptkönyvben: 62
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

BrigiPami

Mióta szakács: 2011.01.03.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: főétel

egyéb elnevezések

darált húsos melegszendvics, sütőben sült mustáros szendvics

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

467
zsemle 1 db
bagett 1 dkg
darált sertéshús 200 g
vöröshagyma 1 kis fej
zöldborsó 5 dkg
mustár 2 ek
joghurt 4 ek
pizzaszósz 20 ml
lapkasajt 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
curry por 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
görög fűszerkeverék 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek