Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros burgonya korianderrel

Mustáros burgonya korianderrel
Mustáros burgonya korianderrel
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olvastam, megtetszett, kipróbáltam, nagyon ízlett.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, 5 perc alatt előfőzzük.
  2. A mustármagot, a koriandert, a mustárokat és az olajat, a borsot összekeverjük, és a burgonyára öntjük, eloszlatjuk rajta.
  3. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 38x30x5 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 768
elküldve: 0
receptkönyvben: 343
elkészítve: 8/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mustáros krumpli, mustáros-magos sült burgonya

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kaktuszk
kaktuszk Sun, 2013-03-17 15:42

Ez tényleg fantasztikus! Köszönöm a receptet! Azt hiszem, sokszor el fogom még készíteni. Én egy kis Cayenne borsot is tettem bele, és így is nagyon finom lett.

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Sun, 2013-03-17 21:09

Biztosan még ütősebb lett vele. Legközelebb én is úgy készítem. Köszönöm, hogy ezt választottad.
Üdv: Évi néni

bumu
bumu Sat, 2012-03-31 23:16

Kedves Évi néni!
Ez a mustáros krumpli csoda ízbimbó fakasztó. Nagyon finom! Köszi a receptet!

227
burgonya 1.5 kg
mustár 2 ek
dijoni mustár 2 ek
mustármag 2 ek
koriander 1 teáskanál
bors 1 kk
napraforgó olaj 6 ek