Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros csirkecomb

Mustáros csirkecomb
Mustáros csirkecomb
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az alufóliában párolódott hús finom, és omlós.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combok bőrét lehúzzuk. Keresztben bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.

  2. Egy nagyobb darab alufóliát olajjal bekenünk, és egy tepsibe fektetjük. Ráhelyezzük egymás mellé a combokat.

  3. A borból, mustárból, vöröshagymából, és a maradék olajból mártást készítünk, melyet rákenünk a combokra. A fóliát ráhajtjuk a húsra, és előmelegített sütőben megsütjük.


  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 11 429
elküldve: 3
receptkönyvben: 176
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt csirkecomb alufóliában sütve, mustáros-hagymás csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

404
csirkecomb 2 db
napraforgó olaj 25 ml
fehérbor 25 ml
mustár 0.5 tk
vöröshagyma 2 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint