Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros csirkecombfilé grillezve

Mustáros csirkecombfilé grillezve
Mustáros csirkecombfilé grillezve
26 perc / előkészület: 20 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet, hogy sokan felszisszentek, amikor besóztam a csirkét a grillfűszer előtt, de nekünk így ízlik. Csak a grillfűszerrel nekünk sótlannak tűnt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat kifilézzük, megmossuk, majd besózzuk. Megszórjuk a grillfűszerrel és bekenjük mindkét oldalát mustárral.
  2. Ezután beletesszük egy mélyebb tálba és nyakon öntjük olajjal. Egy éjszakán, vagy minimum pár órán át pácoljuk a husikat.
  3. Én asztali grillen szoktam ropogósra sütni, de teflonban is nagyon klasszul megsül.
  4. Hasábburgonyával vagy zöldsalátával tálaljuk.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 15 968
elküldve: 6
receptkönyvben: 284
elkészítve: 8/13
Facebookon megjelent: -

szakács

zora

Mióta szakács: 2011.10.15.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grillezett csirkecombfilé, filézett csirkecomb pácolva, grillezett csirkecomb

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sziszi01
sziszi01 Sun, 2013-03-10 00:33

Szia! Köszi a receptet, igaz én nem sóztam a grillfűszer előtt a csirkét, de nekünk így ízlett! :-)
máskor is így készítem a grillen a csirke húst!
Sziszi

896
csirke felsőcomb 12 db
csirke fűszersó 0 ízlés szerint
mustár 6 ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl