Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros csirkemáj

Mustáros csirkemáj
Mustáros csirkemáj
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy a hőség, így gyorsan akartam elkészíteni. Nem volt kedvem hagymát sütni, mert elég erős a szaga, szellőztetni ebben a melegben nem éppen a legjobb ötlet lenne, így mustárral készítettem el. A vajtól nagyon finom, csak ajánlani tudom!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat és a vajat összeolvasztjuk.
  2. Amikor jó meleg, hozzáadjuk a megmosott, megtisztított májat, és fehéredésig sütjük.
  3. Sózzuk, borsozzuk, az 1 kk mustárral elkeverjük, és készre sütjük pár perc alatt.
  4. A végén sózzuk meg. Finom, puha kenyérrel kitűnő!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 176
elküldve: 3
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros máj, sült mustáros csirkemáj, mustáros máj sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!