Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros csirkeragu

Mustáros csirkeragu
Mustáros csirkeragu
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a finomságot (amit nagyon szeretek) a férjem szokta elkészíteni nekem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apró kockákra vágjuk, megdinszteljük, majd hozzátesszük a csíkokra vágott húst. Addig kavargatjuk, míg a hús kifehéredik.
  2. Ezután felöntjük vízzel, beletesszük a zúzott fokhagymát, tárkonyt, delikátot, majorannát, csipet bazsalikomot, csipet borsot, és sót.
  3. Fedő alatt addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Ezután beletesszük az apró kockákra vágott uborkát, a tejfölt a liszttel, a mustárral simára keverjük, majd a raguhoz adjuk. 5 percig főzzük még.
  4. Ha elkészült, penne tésztával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 37 818
elküldve: 10
receptkönyvben: 668
elkészítve: 35/50
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvie

Mióta szakács: 2009.06.08.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirkeragu, mustáros ragu csirkemellből

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

judit86
judit86 Sun, 2013-04-21 13:43

Szinte minden második héten elkészítem, nagyon szeretem! Nem teljesen tartom a mennyiségeket, de ez egy nagyon jó recept! Köszi!

azsuzsa
azsuzsa Fri, 2012-08-31 20:27

Az első próbálkozás után közkívánatra többször elkészítettem, mivel igen nagy sikere volt. Köszönöm szépen.

mangogirl
mangogirl Tue, 2011-03-22 18:43

Ma elkészítettem én is és nagyon finom lett, kezdőként sem jelentett problémát

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-10-01 12:07

Megcsináltam. Nagyon fincsi lett!
El is tűnt az összes. Köszönöm a receptet.

287
csirkemell filé 30 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
víz 2 dl
tejföl 1 ek
csemegeuborka 1 közepes db
finomliszt 0.5 evőkanál
mustár 1 ek
ételízesítő 1 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
tárkony 1 kk
majoranna 1 kk
bazsalikom 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1.5 ek