Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros dresszing

Mustáros dresszing
Mustáros dresszing
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék dresszing egy csavaros üvegbe töltve, hűtőben kb. 1 hétig tárolható.  A dresszinget ízlés szerint ízesíthetjük apróra vágott friss petrezselyemmel, metélőhagymával, fokhagymával, főtt tojással…

hozzávalók / 8 adag

  • 400 ml víz
  • 75 ml ecet
  • 30 ml olaj
  • 2 tk mustár
  • 1 tk cukor
  • 1 tk só
  • frissen őrölt bors
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet elkeverjük az ecettel, sóval és cukorral.
  2. Hozzáadjuk az olajat és a mustárt, botmixerrel krémesre keverjük.
  3. Borssal ízesítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 343
elküldve: 4
receptkönyvben: 74
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

mustáros salátaöntet, dresszing mustárosan, mustáros öntet salátákhoz

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2013-06-01 19:06

A mustart kifelejtetted.sorry!:-)