Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros kacsamáj

Mustáros kacsamáj
Mustáros kacsamáj
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fiam táborban van, így készíthetek olyan ételeket, melyeket ő nem, de én szeretek.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májakat hideg folyóvíz alatt megmossuk, megszárítjuk. Meszórjuk frissen őrölt borssal, megkenjük mustárral, beleforgatjuk lisztbe.
  2. A zsírt felforrósítjuk és beletesszük a hosszában felszeletelt hagymát, megdinszteljük, majd ráfektetjük a májakat, megszórjuk majorannával, lefedve 5 percig sütjük kis lángon. Ekkor a fedőt levéve a májakat megfordítjuk, megszórjuk majorannával és 4-5 percig pirítjuk.
  3. Tálalás előtt kissé megsózzuk, polenta felfújtat adunk hozzá.
  • tepsi mérete: 28 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 119
elküldve: 6
receptkönyvben: 69
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült kacsamáj, pecsenye kacsamáj mustárosan, kacsamáj hagymásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

239
kacsamáj 40 dkg
sonkahagyma 2 közepes db
kacsazsír 3 ek
mustár 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
kenyérliszt BL80 5 dkg