Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros krumplisaláta

Mustáros krumplisaláta
Mustáros krumplisaláta
20 perc / főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (14)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiflikrumpliból szeretjük a legjobban, fontos, hogy nagyon jó minőségű mustárt használjunk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Néhány órás hűtés után összeérnek az ízek. Hideg sültekhez kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított, apró szemű újkrumplit egy evőkanálnyi olívaolajon saját gőzében, fedő alatt megpárolunk. Amíg puhul, elkészítjük az öntetet.
  2. Dijoni mustárt balzsamecettel, vízzel, olívaolajjal, egy csipet sóval és egy kevés frissen őrölt borssal simára keverjük.
  3. Ha kihűlt, a krumplit a felkarikázott póréhagymával, kapribogyóval, az apróra vágott csemegeuborkával együtt a mustáros öntetbe forgatjuk.
  4. Friss bazsalikomlevelekkel vagy kakukkfűvel díszítjük.

  • elkészítettem: 26 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 37 654
elküldve: 13
receptkönyvben: 672
elkészítve: 15/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Mancika

Mióta szakács: 2010.01.07.
22 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
alkalom: karácsonyi receptek, újév
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

krumplisaláta mustáros öntettel, mustáros-balzsamecetes krumplisaláta

Hozzászólások (14)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

316
újkrumpli 1 kg
dijoni mustár 2 ek
balzsamecet 3 kk
víz 2 ek
olívaolaj 8 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
póréhagyma 0.5 közepes db
kapribogyó 2 ek
csemegeuborka 4 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint