Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros máj narancsos mártással

Mustáros máj narancsos mártással
Mustáros máj narancsos mártással
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságban volt a recept, éredekesnek tűnt, nem mindenapi, így gondoltunk, miért is ne próbálnánk ki. Finom, mi marhamájból készítettük, de legközelebb sertésmájból fogom készíteni, mivel szerintem a marhamájat egyszerűbb főzni, mint sütni.

hozzávalók / 3 adag

A májhoz

A mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májszeleteket jól bekenjük mustárral, és olajon kisütjük, majd sózzuk.
  2. 1 narancs reszelt héját és a  2 narancs levét egy kisebb lábasba öntjük, teszünk hozzá 1-2 evőkanalat az olajból, amiben sült a máj, a lisztet elkeverjük kevés vízzel, és besűrítjük a mártást.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 254
elküldve: 3
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

máj narancsmártással, mustáros marhamáj, sült máj gyümölcsmártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

401
marhamáj 50 dkg
mustár 3 ek
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
narancshéj 1 narancsból nyert
narancslé 2 narancsból nyert
finomliszt 0.75 evőkanál