Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros pácolt csirkemell újkrumplival

Mustáros pácolt csirkemell újkrumplival
Mustáros pácolt csirkemell újkrumplival
33 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük, villámgyorsan elkészül, és nagyon finom. 

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

90 napos diétában fehérjenapon a csirkemell krumpli nélkül salátával, keményítő napon a krumpli paradicsomsalátával kitűnő. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Pácolt csirkemell: a mustárt, 1 ek olajat, fokhagymát és a fűszersót jól összekeverjük.
  2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, és jól beleforgatjuk a pácba. Lefedve néhány órára, vagy akár egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. Teflon serpenyőben 3 ek olajat hevítünk, és mindkét oldalát 4-4 perc alatt megsütjük.   
  4. Párolt újkrumpli petrezselyemmel: a hagymát apróra vágva 4 ek olajon megfonnyasztjuk, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, kicsit megfuttatjuk, megszórjuk fehérborssal, sóval, és beletesszük a tetszés szerint felszeletelt újkrumplit.
  5. Fedő alatt lassan pároljuk, kb fél dl vizet önthetünk alá, ha túl száraz lenne.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 51 804
elküldve: 5
receptkönyvben: 238
elkészítve: 14/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Rhode

Mióta szakács: 2012.04.15.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

mustáros pácolt csirkemell párolt újkrumplival, expressz csirkemell mustáros pácban, pácolt csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

359
csirkemell filé 80 dkg
mustár 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 8 ek
csirke fűszersó 1 ek
újkrumpli 1 kg
vöröshagyma 1 közepes db
fehér bors 1 kk
1 teáskanál
petrezselyem 1 csokor