Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros pácolt-sült tarja vagy karaj

Mustáros pácolt-sült tarja vagy karaj
Mustáros pácolt-sült tarja vagy karaj
105 perc / előkészület: 15 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az ételt kinti sütögetésen is el lehet készíteni, akkor egy-egy adagot csomagoljunk be alufóliába.

Télvíz idején, ha van házi lecsónk, nyugodtan kanalazzuk rá a húsra.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Rizs köretet ajánlok hozzá, vagy friss kenyeret, hogy a levet lehessen tunkolni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket bekenjük mustárral és éjszakára berakjuk a hűtőbe.
  2. Másnap egy tepsi aljába lerakunk egy sor szalonnát, utána 3 szelet mustáros hússzelet következik. Rákarikazzuk a paprikát, paradicsomot meg a hagymát. Végül a maradék 3 szelet hús jön, amit befedünk a többi szalonna szelettel.
  3. Az egészet befedjük fóliával, berakjuk a meleg sütőbe, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 184
elküldve: 2
receptkönyvben: 159
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mustáros hús paprikával-paradicsommal, zöldségekkel sült mustárban pácolt tarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

638
sertéstarja 60 dkg
mustár 4 ek
füstölt szalonna 40 dkg
paprika 1 db
paradicsom 1 db
vöröshagyma 1 közepes fej