Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival
Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldségek nem csak finomak, de dekoratívak is a tányéron.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecombokat bekenjük mustárral, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk paprikával, és a hűtőbe tesszük 2 órára.
  2. A krumplikat megkapirgáljuk, felvágjuk, és sós vízben a brokkolival előfőzzük.
  3. A patisszont szeleteljük, megpucoljuk, sózzuk, borsozzuk, bepanírozzuk, és egy serpenyőben olajban kirántjuk. Kivesszük, félretesszük.
  4. A serpenyőbe berakjuk a csirkecombokat és a krumplit, megsütjük. Amikor már majdnem kész, visszarakunk egy szelet patisszont és egy brokkolit, hogy azok is átmelegedjenek.
  5. Tálalunk, a tányérra teszünk egy combot, egy szelet patisszont, egy brokkoli rózsát, a krumplik felét, és díszítésként teszünk rá koktélparadicsomot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 921
elküldve: 10
receptkönyvben: 213
elkészítve: 1/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Mustáros sült csirke felsőcomb krumplival patisszonnal, brokkolival, mustáros csirkecomb rántott patiszonnal, mustáros sült csirkecomb zöldségekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

947
csirke felsőcomb 2 db
újkrumpli 30 dkg
patisszon 0.5 db
brokkoli 5 dkg
tojás 2 db
finomliszt 3 dkg
zsemlemorzsa 5 dkg
olívaolaj 1 dl
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint