Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros szaftos szűzérmék

Mustáros szaftos szűzérmék
Mustáros szaftos szűzérmék
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az étel a "dobjunk össze valamit abból, ami otthon van" alapján készült. Finom lett :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szüzet megmossuk, és vékonyan szeleteljük.
  2. Egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a zsírt, és pároljuk fedő alatt. Hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt és a fűszereket. Lehetőség szerint ne tegyünk alá vizet, mert a húsnak nem kell sok idő.
  3. Addig pároljuk, amíg szósz állagot nem kapunk, kis édesítővel megbolondíthatjuk az ízét.
  4. Rizzsel, főtt krumplival, tésztával tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 16 528
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szaftos szűzpecsenye, sertésszűz mustáros szaftban, szűzpecsenye szaftosan

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

231
sertésszűz 600 g
mustár 1 ek
tejföl 3 ek
ételízesítő 1.5 kávéskanál
bors 2 késhegynyi
folyékony édesítőszer 15 csepp
petrezselyem 1 csokor
kókuszzsír 1 ek