Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-tárkonyos csirkemell kukoricás barna rizzsel

Mustáros-tárkonyos csirkemell kukoricás barna rizzsel
Mustáros-tárkonyos csirkemell kukoricás barna rizzsel
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészülő, laktató fogás egészségesen.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz:

A körethez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk. Megborsozzuk, sózzuk, megszórjuk tárkonnyal, rányomjuk a fokhagymát, beleforgatjuk a mustárba, és alaposan összeforgatjuk. 15 percig pihentetjük a pácban.
  2. Amíg a hús áll a pácban, elkészítjük a tetszőleges mennyiségű barna rizst. Kétszer annyi vizet forralunk, mint amennyi a rizs, megsózzuk, beletesszük a rizst, és hagyjuk főni. Közben nem kevergetjük, nehogy leégjen.
  3. Egy serpenyőbe kevés olajat öntünk, majd beletesszük a bepácolt csirkemellet. Közepes lángon megsütjük úgy, hogy megpiruljon, de ne száradjon ki. Sütés közben felöntjük egy kevés vízzel, ha szükséges.
  4. Amikor a rizs megfőtt, hozzákeverjük a lecsepegtetett konzervkukoricát. A kukoricás rizst a csirkével tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 15
össznézettség: 14 346
elküldve: 5
receptkönyvben: 274
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mustáros csirkeragu

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

449
olívaolaj 1 ek
csirkemell filé 50 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
mustár 1 tk
tárkony 0 ízlés szerint
barnarizs 250 g
csemegekukorica 250 g
víz 5 dl
0 ízlés szerint