Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros tojáspástétom

Mustáros tojáspástétom
Mustáros tojáspástétom
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik este vacsorára készítettem. Újhagymával, friss zöldségekkel isteni finom. Volt, aki nem kente kenyérre, csak úgy mártogatta a tálkából.

A fenti adag kb. 3 nagy szelet kenyérre elegendő.

hozzávalók / 2 adag

  • 3 nagyobb tojás
  • 1 natúr tömlős sajt (100 g)
  • 2 nagy csipet só
  • 1 nagy csipet bors
  • 1 tk mustár
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk.
  2. A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most a krumplitörőt használtam).
  3. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, és belenyomjuk a sajtot.
  4. Alaposan összeforgatjuk.
  5. Fél órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek.
  6. Kenyérre kenve, friss zöldségekkel kínáljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 36 191
elküldve: 14
receptkönyvben: 410
elkészítve: 16/31
Facebookon megjelent: 2

szakács

Andi80

Mióta szakács: 2011.12.16.
380 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

krémsajtos tojáskrém, tojáskrém, mustáros-krémsajtos tojáskrém

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!