Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-virslis burgonya

Mustáros-virslis burgonya
Mustáros-virslis burgonya
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régebben készítettünk valami hasonlót, mivel nem emlékszem a pontos receptre, és nem is tudom, hol találom, így gondoltam, próbálkozom. Egyszerű és finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megfőzzük, és vékony karikára vágjuk, a virslit is karikára vágjuk.
  2. Egy kis tálba beleöntjük a joghurtot, hozzákeverjük a tejfölt, a mustárt, sót, borsot.
  3. Egy olajjal kikent tepsibe szórjuk a zsemlemorzsát, rakjuk rá a burgonya felét, majd a virslit, burgonyát, és öntsük le a mustáros tejföllel és egy kevés vízzel.
  4. 200 fokon kb. 30 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 1 040
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

virslis rakott krumpli, tejfölös-joghurtos rakott krumpli, virslis rakott krumpli tejföllel és joghurttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

620
burgonya 1 kg
sertés virsli 35 dkg
tejföl 180 ml
joghurt 180 ml
mustár 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1 dl
zsemlemorzsa 3 ek
napraforgó olaj 0.5 dl