Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mustáros-virslis leveles tészta

Mustáros-virslis leveles tészta
Mustáros-virslis leveles tészta
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon látványos, gyors vacsora vagy reggeli.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát kiolvasztjuk, majd kinyújtjuk vékonyra. (Mivel nálunk a frankfurti virsli a nyerő és azok hosszúak, félbevágtam őket. Például a füstlit már nem kell!)
  2. Felkockázzuk a tésztát olyan nagyságúra, hogy a virslik ne lógjanak ki a két végén.
  3. Ráteszünk 1-1 szelet sajtot, simát és füstöltet, majd teszünk rá mustárt és a virslit.
  4. Feltekerjük szorosan és tepsibe tesszük. Megkenjük tojással, megszórjuk szezámmaggal és 180 C -os sütőben kb. 30 perc alatt ropogós pirosra sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 50x30 cm
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 24 086
elküldve: 13
receptkönyvben: 357
elkészítve: 22/30
Facebookon megjelent: 1

szakács

zora

Mióta szakács: 2011.10.15.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós süti
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

virslis leveles tészta, sajttal és virslivel töltött leveles tészta, töltött leveles tészta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szilviaa
Szilviaa Thu, 2014-06-12 18:40

Nagyon fini. Bécsi roppanós virslivel csináltam, ketchupot is tettem bele.
Köszi!

595
leveles tészta 1 csomag
virsli 210 g
mustár 1 ek
sajt 10 dkg
füstölt sajt 10 dkg
tojás 1 db
szezámmag 1 ek