Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nagybaracskai halászlé

Nagybaracskai halászlé
Nagybaracskai halászlé
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyósoméknál kóstoltam először ezt a verziót, előtte már 1000 félét ettem, de azóta ez a HALÁSZLÉ számomra. Szerintem ez mindent elmond... :) Készíthetjük bográcsban (ez a tuti befutó nálunk), vagy akár gázon is, ha jó nagyra tudjuk állítani.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Belerakjuk a bográcsba a hagymát és a halakat is, felöntjük a vízzel.
  2. Feltesszük főni a legnagyobb lángra, amit be tudunk állítani, beledobjuk a cseresznyepaprikákat és a halászlékockákat.
  3. Amikor felforrt, és már nem habzik, beletesszük a sót és a pirospaprikát is, majd tovább forraljuk.
  4. 30 perc elteltével megkóstoljuk, ha kell még alakítani az ízeket, akkor beletesszük, amit kell, és forraljuk még 2-3 percig, majd levesszük a tűzről.
  5. Szűrőn átöntve megszűrjük a hagymától, a halat külön kiszedjük egy tálra. Friss gyufatésztával tálaljuk.
  6. Jó étvágyat hozzá!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 048
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szilvi84

Mióta szakács: 2014.12.18.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
alkalom: buli receptek, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

halászlé, bográcsos halászlé, halászlé bográcsban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

450
vöröshagyma 3 nagy db
törpeharcsa 50 dkg
csuka 50 dkg
ponty 2 kg
víz 3 l
cseresznyepaprika 4 közepes db
halászlékocka 2 db
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 ek